Як відомо у часу немає улюбленців. Так чи інакше ми всі постарішаємо і від колишньої краси і молодості залишаться лише відлуння на фото.

Ми покажемо, як роки змінили визнаних секс-символів XX століття.

Варто відзначити, старіти також треба вміти, роблячи це з гідністю і не вдаючись до різних хитрощів: ін'єкцій ботокса, подтяжок, ліпосакцій. Адже як показує практика: чим більше перешкоджати природним процесам, тим жахливіше стає гримаса старості.

Роберт Де Ніро

У цьому році відомому звабнику і спокусникові виповниться 75 років. У нього 6 дітей від різних жінок і багато онуків. Актор непогано зберігся і продовжує активно зніматися у кіно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Софі Лорен

84-річна Софі запам'яталася глядачам надзвичайною красунею. Вона, безумовно, одна з найкрасивіших жінок світу. З 80-х років вона практично не знімається у фільмах. Остання її робота – "Тільки між нами" 2002 року. Судячи з усього актриса неодноразово вдавалася до пластики. І якщо молодість пішла, шарм і елегантність залишилися при ній.

Мішель Мерсьє

Спокусливій, нестримній, бажаній та ніжній "Анжеліці" виповнилося 80 років. Вона веде тихий і відокремлений спосіб життя. У якомусь сенсі вона повторила долю свого екранного образу: бурхливі романи, поклоніння чоловіків, дорогі подарунки, ревнощі, побої і навіть пластичні операції після цього. Було все, крім заповітної мрії, – люблячого чоловіка і щасливих дітей.

Орнелла Муті

Чарівна італійка Орнелла Муті в свої 64 роки продовжує залишатися гарячою красунею. Здобула популярність завдяки участі в кінострічках "Остання жінка" і "Приборкання норовливого".

Ален Делон

Сьогодні йому 83 і він не втратив своєї харизматичності. Ален Делон протягом багатьох десятиліть викликав захват і бажання у мільйонів жінок у всьому світі.

Шон Коннері

Хто б міг подумати, як швидко летить час, легендарному агенту 007 Шону Коннері виповнилося 88 років. Сьогодні він володар премії Оскар, двох нагород BAFTA і трьох премій "Золотий глобус".

Одрі Хепберн

Цю приголомшливу акторку ми всі запам'ятали молодою та світлою. Тим не менш Одрі Хепберн дожила до 63 років, поки її не убив рак. Сьогодні легенді могло б виповнитися 90 років. Ця чарівна, приголомшливо красива і безмежно талановита жінка стала зразком для наслідування у всьому світі. Її заслужено вважають іконою стилю і еталоном жіночності.

Бріжит Бардо

Цю жінку, напевно, знає кожен, вона символ бунтарства і розкутості. Сьогодні Бріжит Бардо виповнилося 84 роки. Як кажуть її близькі: "багато В чому вона й донині залишається безтурботною егоцентричною дитиною".

Аль Пачіно

Диявольськи привабливий актор Аль Пачіно, як хороше вино, з роками став ще гарнішим. У 2013 році він шокував шанувальників романом з 33-річною латиноамериканською моделлю Люсі Сола. Сьогодні йому 78 і голлівудський старенький вже кілька місяців зустрічається з 39-річною ізраїльської актрисою і співачкою Меітал Дохен.

Сігурні Уівер

У цьому році їй виповнюється 69 років, але зірка фільму Чужий продовжує виглядати карколомно. Вона не намагається виділитися за допомогою одягу, а навпаки, цінує простоту і елегантність.

Адріано Челентано

81-річний Адріано Челентано відомий не тільки як співак і композитор, але і як артист — він знявся у багатьох фільмах про кохання, однак його власна історія кохання могла б стати найцікавішим фільмом.

Міккі Рурк

66-річний Рурк зводив жінок всього світу з розуму. 33 роки тому на екрани вийшла стрічка "9 1/2 тижнів", яка миттєво зробила Міккі Рурка секс-символом Голлівуду і найвисокооплачуванішим актором 80-х.

Однак, отримавши статус секс-символу, Рурк не зміг впоратися з "зоряними" спокусами. У його життя міцно увійшли проблеми з алкоголем, наркотиками і податковою інспекцією США.

Нагадаємо, Роббі Вільямс згадує свої бурхливі 90-ті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", розкішна 54-річна Моніка Беллуччі вперше показала коханого.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли, від чого залежить краса людини. Висновок фахівців такий, що генетика абсолютно не впливає на красу.