Аномальне місце під назвою Пастка диявола розташувалося в Італії, на острові Сицилія в місті Такона.

Таких місць на нашій планеті достатньо багато, всі вони вважаються аномальними зонами. В таких зонах про себе заявляють якісь аномалії простору і часу. Вони характеризуються тим, що потрапив у таку зону людина ніби вислизає зі звичного плину часу.

Вона не відчуває, як проходить час, час для неї сповільнюється. В такий момент людина вважає, що минуло кілька хвилин, а для оточуючих минуло вже кілька років.

Все, що відбувається в таких пастках диявола, що зазвичай трапляється зовсім раптово. І ніхто не знає точної відповіді на питання, що ж там відбувається насправді.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так тут ще з середини XVIII століття спостерігали зникнення людини на очах у свідків.

Це сталося ясним теплим ранком 3 травня 1753 року з Альберто Гордоні, чоловік прогулювався подвір'ям свого маєтку. В цей же час у дворі знаходилася дружина Альберто, його друг граф Зенетті і ще кілька людей.

Раптом, Альберто дійшовши до певного місця у дворі, абсолютно несподівано зник прямо на очах у всіх.

Люди застигли від подиву, не знали, що сказати і що робити і куди бігти по допомогу. На місці зникнення не знайшли нічого, що могло вказувати на слід Гордоні. Чоловіка так і не знайшли.

Однак, через 22 роки зниклий без вести виник на тому ж самому місці, звідки зник.

Навколишні кинулися розпитувати Альберто, де він був, проте на всі питання чоловік відповідав, що він нікуди не зникав.

На нещастя, тоді особливо розбиратися не стали і просто відправили чоловіка у богадільню, де він провів 7 років.

Через 7 років Альберто розпитував один доктор, якому той розповів про подію. У тому місці, куди потрапив Альберто, не було ніяких речей, а тільки лише дивні пристрої. Ще чоловік зустрів там невідоме волохате істота, яка повідомила йому про те, що він знаходиться в ущелині часу і простору, з якої повернутися назад дуже важко.

Чекаючи свого повернення додому, чоловік дізнався від якоїсь жінки про дірки, відкриваються в темряві; про якихось білих краплях і думках, що переміщаються в просторі зі швидкістю світла; про душі без тіла і про бездушних тілах; про літаючих містах з юними і безсмертними жителями. А потім його повернули додому.

Але Гордоні і тоді, 22 роки тому, і зараз, через сім років після повернення, був чітко впевнений, що він був відсутній зовсім недовго, може кілька годин. Доктор повірив розповіді Альберто, і вирішив повернутися з ним на місце події, щоб як слід його оглянути.

Коли вони опинилися у дворі будинку чоловіка і підійшли до описуваного місцем, то знову сталося жахливе. Гордоні зробив один крок і знову зник також, як в перший раз, але тепер уже назавжди.

Після цього випадку доктор Маріо, повіривши в підступи диявола, наказав звести навколо цього місця стіну і назвав її Пасткою диявола. З того часу ця назва так і закріпилася за цим місцем.

Нагадаємо, наймістичніші місця України, де можна знімати фільми жахів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", похмура таємниця огортає невеликий острів у Каліфорнійській затоці біля берегів Мексики. Його площа 1200 км. Аж до Нового часу ця земля вважалася дикими пустищами, не пристосованими для життя і лише деякі сміливці наважувалися прибувати сюди.

Також "Знай.uа" писав, на території України можна відшукати неймовірну кількість місць, оповитих страшними міфами і неймовірними легендами. Одне з таких місць озеро Берестувате.