Археологи виявили череп прибульця при розкопках у мексиканській печері. Крім черепа, на території Гвадалахарських печер було знайдено висічені малюнки на каменях і стародавні фрески з ілюстраціями битв, які відбувалися між інопланетянами і племенами Майя. Вчений Хав'єр Лопес, вважає, що він разом з командою археологів знайшов старовинний храм, в якому останні представники цивілізації Майя хотіли зберегти інформацію про те, що їх винищили прибульці.

Череп прибульця

Уфологи вивчили малюнки та ілюстрації і прийшли до висновку, що стародавні прибульці, які мешкали на Нібіру, знищили Майя. На фресках явно вгадується культ поклоніння прибульцям, які зображені в традиційному одязі племен. Це пояснює і високий для того часу розвиток цивілізації Майя.

Але на молодших малюнках зображена битва, під час якої гуманоїди атакували з землі та повітря. Поки залишається невідомим, що стало причиною ворожнечі між двома мирно існували расами. Перевага явно була на боці ануннаків. Прибульці використали сучасні технології і знищили цілу цивілізацію.

Малюнки племені Майя

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Аналіз ДНК черепа показав, що на нашій планеті відсутні маркери, схожі з його будовою. Зовні череп відрізняється від всіх існуючих на Землі видів. Знайдений череп більше за людський практично в два рази. Судячи з усього, вбити прибульця було досить складно. Він не просто так став центральною фігурою в древньому храмі.

На думку конспірологів, Гвадалахара, яка була заснована іспанськими конкістадорами, побудована на величезному полі битви. І це місце вибрано не випадково. На уламках племені іспанці вивозили залишилися останки інопланетних технологій.

Гвадалахара

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, ці доісторичні жінки відкрили вченим велику таємницю про походження людства

Також портал "Знай.uа" писав, неандертальці залишили свій "слід" у ДНК сучасної людини.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.