Сучасна наука приписує ритуальні служіння в Стоунхенджі друїдам. Одна з теорій свідчить, що це був цілий народ, який спілкувався з космосом, отримував енергію від землі. Інша – друїдизм – це науково-релігійна течія, свого роду орден, який ґрунтувався на вивченні впливу природних компонентів на організм людини.

До нас дійшли сотні легенд, що описують подвиги й неймовірні дії, вчинені друїдами. Історичні посилання вказують на те, що цей народ умів лікувати практично кожну хворобу за допомогою енергії.

Вони будували свої храми в лісах, або, точніше, священних гаях, були хорошими цілителями, провісниками, володіли природною магією. Багато їх знань були отримані від "велетнів" – атлантів, і самі друїди завжди пам'ятали це.

Крім своєї особистої енергії, вони використовували енергетику води, каменів, рослин. Наші сучасники тільки намагаються по крупицях відновити втрачені знання друїдизма.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На жаль, про кельтських священиків відомо небагато. Це пов'язано насамперед з тим, що друїди не залишали записів. Всі їх секрети передавалися від вчителя до учня з уст в уста. За стародавніми свідченнями, процес навчання займав цілих 20 років.

Також існують відомості, згідно з якими в гальському суспільстві роль друїдів не обмежувалася теософськими завданнями - вони також виконували роль вчителів, астрономів, вчених, музикантів, поетів, суддів, посередників, послів і парламентарів.

Незважаючи на те, що всі описані в історії лідери друїдів були чоловіками. Це не означає, що жінки виконували якісь спеціальні функції або мали інше становище, ніж чоловіки.

За збереженими відомостями, задовго до виникнення їх ордена в їхніх священних гаях жили дріади - жінки-провісниці, жінки-чарівниці, що володіли такими здібностями, які і не снилися сучасній людині. Слово "дріада" співзвучно слову "друїд", що вказує на спільне походження цієї назви.

Варто відзначити, що сучасними вченими вивчено методи лікування друїдів і доведено їх ефективність. На підставі цих методів проведено низку експериментів, в ході яких доведено унікальний факт. Виявляється, дерева і рослини на тонкому енергетичному рівні вловлюють енергетичні вібрації і активно на них реагують.

Так, за допомогою електродів, паростки рослини були підключені до детектора брехні. Під час проведення досліду, для рослини створювалося різне середовище, починаючи від небезпечної, і закінчуючи прикормом його добривами. На позитивні впливи, рослина видавало імпульс радості, але на негативні – явну тривогу.

Найцікавіше, що на негативний вплив реагувало не тільки випробовуване рослина, але і всі, хто в лабораторії. Це означає, що рослинний світ дійсно здатний до спілкування.

Нагадаємо, мережу злили моторошний учебник для магів ХVIII століття. Титульний аркуш, прикрашений скелетами і попередженням "Не торкайся мене", явно підштовхує зробити зворотне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці загадкові і зловісні лісирозбурхують уяву.

Також "Знай.uа" писав, що відомо про найжахливіше місце на землі, яке прозвали Пастка диявола, де порушується звичайний хід часу.