Ще в далекому 1926 році журнал Collier’s опублікував розмову з винахідником Ніколою Тесла, зміст якої, у ті часи, був шокуючим. Та що приховувати і зараз вельми цікаво, що ж з того, що передрікав Тесла, вже збулося.

Так винахідник висунув теорію, що життя бджіл стане прикладом для людської раси. Тесла зазначав, що насувається новий статевий порядок, в якому жінки будуть відігравати чільну роль.

"Жіночий розум продемонстрував здатність до всіх інтелектуальних надбань, на які здатні чоловіки, і ця здатність буде розширена. Середня жінка буде не менш, а потім і освіченішою, ніж середній чоловік. Жінки будуть ігнорувати минуле і вразять цивілізацію своїм прогресом. Поступове освоєння жінками лідерства і нових областей діяльності притупить жіночу чутливість, і придушить материнський інстинкт. Шлюб і материнство, можливо, почнуть викликати огиду, і людська цивілізація все більше стане наближатися до досконалої цивілізації бджіл", - говорив учений.

Варто відзначити, королева — центр бджолиного життя. Вона головує у вулику — і не по праву спадщини, а тому, що вона - лоно цієї летючої раси.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Частково, те, що розповідав геніальний фізик, дійсно збулося. Жінки все частіше займають керівні посади і дійсно в деяких країнах простежується тенденція, що жінки відмовляються від материнства.

Також Нікола Тесла стверджував, літаки будуть літати в небесах, керовані без участі людей — по радіо. Величезні запаси енергії будуть передаватися на великі відстані без дротів. Землетруси будуть відбуватися все частіше. Ми будемо спілкуватися миттєво за допомогою простих кишенькових пристроїв. І тут начебто дослідник потрапив у точку.

"З моменту появи бездротових систем, — говорить Тесла, — я зрозумів, що це нове мистецтво принесе людству більше, ніж будь-яке інше наукове відкриття, тому що воно фактично знищує відстані. Більшість лих, від яких страждає людство, викликані колосальними розмірами земної кулі і нездатністю націй і людей вступати у близькі контакти".

Тесла був упевнений, що бездротова передача дозволить досягти цих близьких контактів завдяки транспортуванні інтелекту, наших тіл, матеріалів і енергії.

"Весь світ перетвориться на величезний мозок. Ми зможемо спілкуватися один з одним практично миттєво, незважаючи на відстані. Більш того, за допомогою телебачення і телефону ми зможемо бачити і чути один одного так само чудово, як якщо б ми сиділи обличчям до обличчя, незважаючи на дистанції в тисячі миль; і пристрої, які дозволять нам це зробити, будуть вражаюче простими, порівняно з нашими сьогоднішніми телефонами. Людина зможе носити такий пристрій в кишені. Ми зможемо спостерігати і слухати події — інавгурацію президента, спортивний чемпіонат, землетруси або битви — як ніби ми перебуваємо там".

Тесла передбачає величезні зміни у повсякденному житті. Ми зможемо друкувати щоденну газету у будинку за допомогою бездротового зв'язку щоранку. Управління будинком — опалення, освітлення, механіка - будуть проводитися автоматично.

Що ж, виходячи з опублікованої бесіди журналу Collier’s, складається враження, що Нікола Тесла побував у майбутньому, адже все, що він говорив, по правді збувається.

Нагадаємо, неймовірні винаходи Тесли, які не втілилися в життя. Все, що сьогодні нас оточує, колись було геніальною вигадкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці імена великих людей, увічнені в речах.

Також "Знай.uа" писав, цікаві факти про винахідника Ніколу Тесла. Він створив величезну кількість експериментів, які випередили свій час на кілька десятків років.