У Київській області пройдуть планові відключення електроенергії.

Про це повідомляє "Київобленерго".

У понеділок, 3 червня у Київській області пройдуть планові відключення електроенергії. Щоб це не принесло вам ніяких незручностей краще перевірити, чи немає вашого будинку в цьому списку.

Ці планові відключення електроенергії пройдуть для того щоб працівники комунальних служб змогли перевірити чи є несправності в тому чи іншому будинку, щоб відразу ж всі усунути.

Сьогодні, 2019 року, планові відключення електроенергії у Київській області пройдуть в Білоцерківському, Богуславському, Бориспільському, Бородянському, Броварському, Васильківському, Вишгородському, Володарському, Згурівському, Іванківському, Кагарлицькому, Києво-Святошинському, Макарівському, Миронівському, Обухівському, Переяслав-Хмельницком, Рокитнянском, Сквирском, Ставищенском, Таращанском, Тетиевском и Фастовском районах. Без світла залишиться і частина населених пунктів Ірпінського регіону.

Повний список планового відключення електроенергії по вулицях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), пропонує визначити "Енергоатом" як постачальника електроенергії за низьким тарифом для населення.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що українців змушують платити шалені гроші за поламані лічильники води. Крутяться, навіть коли все вимкнено.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові зміняться ціни на комунальні послуги. Вже з 1 травня 2019 року цифри в платіжках будуть інші.