Сьогодні в епоху передових технологій і всяких гаджетів, світлини втратили своє цінне пам’ятне значення. Роблячи селфі при кожній найменшій нагоді, ми самі нівелюємо цю значимість, адже стрічках соцмереж вони швидко губляться, поповнивши когорту таких самих "фоток".

Значно цікавішими й атмосфернішими виглядають фотографії, зроблені у минулому столітті. Кожна має свій особливий колорит, скомпонований сюжет, душевні усмішки і зворушливі підписи на звороті.

Фото українок, які жили на Волині у першій половині XX століття опублікували в мережі. Це світлини дівчат-подружок 1920 – 1950-х років. Вони елегантні й витончені, з живим блиском в очах.

За цими фото можна простежити зміну у модних тенденціях мешканок волинського села на переломі епох від Другої Речі Посполитої до Другої світової війни та влади "совєтов" на наших теренах.

А написи на зворотах світлин, оті "не забудь" подругам чи рідним людям, зворушливі і такі правдиві.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще