Тільки уявіть, як чекати своєї черги у ванну, коли з вами живуть ще 68 членів сім'ї? Ні, це гуртожиток та навіть не на базі відпочинку. Так жила одна родина у 18 столітті, а їхня мати потрапила до Книги рекордів Гіннеса, як найплодовитіша жінка у світі.

Дійсно, у книзі рекордів Гіннесса згадується історія жінки, яка народила 69 дітей! Зазначається, що унікальна пара жила з 1700 по 1782 рік. Жінку звали Валентина і вона прожила аж до 76 років.

За своє життя Валентина народжувала, тільки уявіть, 27 разів. і загалом народила 69 дітей! Більше, ніж будь-яка інша жінка, відома історії!

Книга рекордів Гіннесса називає Валентину найпліднішою матір'ю. Її рекорд не вдалося перевершити нікому.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, в їх родині налічувалося багато близнюків. Так, шістнадцять разів у їх сім'ї народжувалися двійнята, 7 разів з'являлася на світ трійня та чотири рази жінка народжувала четвірню.

Нагадаємо, принц Гаррі подарував Меган Маркл за народження первістка коштовну каблучку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, медики показали дитину з надзвичайно рідкісним захворюванням.

Також портал Знай.ua писав, що вчені знайшли спосіб виявити рак за 5 років до захворювання.