За статистикою, українці наразі одружуються не дуже рано. Так, середній вік реєстрації першого шлюбу для жінок становить 25 років, а для чоловіків – майже 28 років. Отже, ранніх шлюбів небагато тепер, на відміну від радянських часів. Тоді в моді було рано одружуватися. Свідченням цьому – "весільний" досвід відомих рокерів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Приміром, культовий рок-виконавець 1980-х років Віктор Цой одружився у 19-річному віці. Хоча його обраниці Маріанні тоді було вже 23 роки.

Віктор Цой і Маріанна Родованська

Рок-музикант В'ячеслав Бутусов, колишній лідер гурту «Наутілус Помпіліус» і теперішній лідер гурту «Ю-Пітер», вступив у шлюб у віці 17 років з ровесницею Мариною.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

<span title=

Володимир Шахрін, рок-музикант, співак, гітарист, автор пісень, засновник та беззмінний лідер групи «Чайф», одружився 21-річним. Зі своєю дружиною Оленою перед шлюбом зустрічався чотири роки.

<span title=

Колишній учасник гуртів "Кіно", "Поп-механіка" та гурту "Ю-Пітер" Юрій Каспарян оженився у 24 роки на американській актрисі й співачці Джоанні Стінгрей.

<span title=

Легендарний Борис Гребенщиков, співак і гітарист рок-групи «Акваріум», уперше зв'язав себе узами шлюбу у 23-річному віці з Наталією Козловською.

<span title=

Нагадаємо, що не стало зірки гурту "Машина времени": прощавай, легендо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Бабкін розчулив Instagram фото з вагітною дружиною: "В очікуванні дива".

Портал "Знай.ua" також писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.