12 липня в селі Бакаївка в Черкаській області було знайдено безліч людських кісток і черепів на звалищі. Про це пише provce.ck.ua.

За словами очевидців, під час копання котловану під фундамент майбутньої церкви, будівельники розрили колишнє сільське кладовище. Однак, працівники не припинили своїх робіт, а завантажили кістки і вивезли їх у сусіднє село на лісосмугу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В селі Антипівка в 2015 році блискавка вдарила в церкву і та згоріла майже за мить. Сама будівля храму була побудована в кінці 19-го століття. Поруч з церквою перебувало сільське кладовище, про яке майже ніхто не пам'ятав.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На початку липня цього року, стараннями будівельників, які почали будівництво нової церкви, стародавнє поховання було зруйновано, а останки людей, які були там поховані, викинуті разом з будівельним сміттям і землею в сусідньому селі вздовж лісосмуги.

Місцеві зазначають, що будівництво нової церкви в селі фінансує місцевий підприємець і депутат Черкаської обласної ради Віктор Полозов, який зараз балотується в Раду по 197-му виборчому округу.

Секретар сільської ради Лариса Довгополова повідомила, що на місці нинішнього котловану, знаходилося кладовище з похованнями 18-го століття. Примітно, що територія, де були викинуті людські останки, належить Антипівській сільській раді.

Що змусило підлеглих місцевого бізнесмена Полозова зруйнувати старовинне сільське кладовище, а останки похованих людей викинути на пустирі, повинні найближчим часом з'ясувати правоохоронці.

Нагадаємо, у Полтаві археологи знайшли загадкову гробницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, в селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створення.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні під землею знайшли справжній Парк Юрського періоду.