У Дніпрі в рамках всеукраїнського проекту "Я+ МИ" пройшла акція, де громадські активісти обводили фарбою ями на дорогах, тим самим попереджаючи містян про небезпеку.

Про це повідомляє "Відкритий".

Десяток дніпрян долучилися до ініціативи. Така акція покликана змотивувати владу взятися за ремонт доріг. Також одна із цілей це безпека на дорогах.

Дніпряни запаслися фарбою щітками та гумовими рукавичками та почали обводити ями на дрогах білою фарбою. Такий розпізнавальний знак дасть змогу автомобілістам об'їжджати всі ями тим самим не псуючи своє авто та не спричиняючи аварійних ситуацій на дорогах.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Учасники акції обвели всі ями білою фарбою вздовж червоної лінії міста.

Нагадаємо, що президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Також портал "Знай.ua" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.