Резонансне ДТП за участі сина народного депутата сталось в Березівці Одеської області, повідомляє портал “Gazeta.ua”.

Як повідомляється, автівка BMW вилетіла на зустрічну смугу, де зіштовхувся з іншим легковиком Renault. Від удару “німець” перекинувся. Водій з машини зміг вибратись самостійно, а пасажира затисло. Від отриманих травм він згодом помер у лікарні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За кермом BMW знаходився Артур Запорожнюк, син народного депутата від партії “Європейська солідарність” Василя Запорожнюка. За інформацією очевидців, він був у нетверезому стані. В цьому він зізнався й сам під час медичного огляду в лікарні — випив літр пива.

За попередніми даними саме Запорожнюк став винуватцем ДТП, однак місцеві мешканці побоюються, що він спробує втекти від відповідальності.

Нагадуємо, що вчора на Львівщині маршрутка з пасажирами злетіла в кювет — водій намагався уникнути зіткнення з іншою машиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що в Чехії на трасі між містечками Хрудім і Пардубіце зіткнулися мікроавтобуси Renault Master і Ford Transit, в одному з яких поверталися додому із заробітків українці.

Також Знай.ua писав, що у Росії сталася жахлива ДТП з пасажирським рейсовим автобусом, в салоні якого знаходилися діти.