Про монахів Шаоліня зараз, напевно, знають всі. Легендарний монастир знаходитися в Китаї на горі Суншань. Монастир був заснований ченцем-індусом в далекому 495 році. У підсумку Шаоліньський монастир став частиною не тільки китайською, але й світової культури.

І, щоб познайомиться з стародавнім бойовим мистецтвом і подивитися на легендарних ченців сюди приїжджають з різних куточків землі.

Про те, що з себе представляє кунг-фу Шаоліньського монастиря знято багато фільмів, але, напевно, справжній процес тренувань і дисциплін можна зрозуміти тільки тут, коли приїдеш.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво те, що в монастирі не вчать вбивати або нападати, адже основний принцип їх не вбивати. А практикуючі тут вправи, це, напевно, більшою мірою частина медитації.

Більшу частину свого життя в монастирі ченці проводять в молитвах і обрядах, мета яких в основному є фізична і духовна досконалість, мета яких спрямована на контроль своєї життєвої енергії, бажань і розширення меж можливого.

Звичайно шлях справжнього ченця Шаоліня дуже складний, але той, хто пройшов складний шлях ніби долає закони фізики демонструю тим самим просто надлюдські здібності.
Ченці Шаоліня проповідують чань-буддизм, де прозріння досягається через тренування свого духу і тіла для пізнання свого місця у світі і віднайдення внутрішньої рівноваги.

Нагадаємо, у Шварценеггера з'явився конкурент.


Як повідомляв раніше Знай.uа, у Мельбурні бездомний спробував зупинити терориста.


Також Знай.uа писав про парне, який став першою у світі людиною, самостійно себе прооперировавшим.