Студія Disney показала процес перетворення голлівудської актриси Анджеліни Джолі в головну героїню фільму Малефісента. І слід зауважити, видовище вражає.

Відзначимо, що Анджеліна Джолі погодилася зніматися у другій частині Малефісент тільки через те, що їй дуже подобається цей персонаж.

"Я люблю чаклунку. Вона моє альтер-его", - зізналася актриса в одному з недавніх інтерв'ю напередодні прем'єри фільму« Малефісент: Володарка тьми".

Щоправда, єдине, що не подобається знаменитості - це час, витрачений на перевтілення. Адже перш ніж постати на екрані в рогатій образі, актрисі доводилося по кілька годин чекати, поки візажисти і перукарі зроблять свою роботу.

На щастя, на своїй офіційній Instagram-сторінці творці казки опублікували цей ролик, в якому й можна побачити, як знаменита американська актриса перетворюється в злу чарівницю.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, донька Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік найкрасивішої жінки у світі зізнався, як відштовхнув її спочатку.

Знай.uа писав, "Ділова така": нова ведуча Х-фактора здивувала фанатів незвичайним вбранням, очей не відірвати.