У середу, 2 жовтня, користувач соціальної мережі Facebook вирішив так би мовити нагадати давню і мало кому відому історію про подвиг однієї жінки.

Так, на своїй сторінці в мережі користувач вирішив поділитися маловідомим розповіддю про першу жінку, яка пережила падіння з Ніагарського водоспаду.

Для початку він вирішив розтлумачити назва цього водоспаду.

"Ніагарський водоспад знаходиться на кордоні Канади і США і представляє з себе не один водоспад, а цілих три. Найбільшим з них є "Підкова", ширина якого - 792 метри, наступний за величиною - "Американський водоспад" з шириною 323 метри і зовсім маленький водоспад "Фата". Найчастіше під виразом "Ніагарський водоспад" мають на увазі "Підкову"", - пише він.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потім юзер поділився причиною, яка підштовхнула на такий відчайдушний крок жінку, яку звали Енні Едсон Тейлор і їй на той момент було вже 63 роки.

"До таких дій її підштовхнули фінансові труднощі. Майже все життя вона жила на гроші, що дісталися їй у спадок від батька… Вона працювала вчителем, потім вийшла заміж і народила дитину. На жаль, син помер ще в дитинстві, а чоловік загинув під час громадянської війни. Овдовівши, Енні вирішила кардинально змінити своє життя, для чого вона переїхала в штат Мічиган", - повідомляє він.

Також користувач повідомляє, що Тейлор хотіла таким чином зрубати "великий куш". І в 1900 році почала шукати майстра, який зміг би спорудити підходящу бочку. Однак це виявилося досить важко, адже коли майстри дізнавалися про призначення, то відразу ж відмовлялися. Але все ж погодився.

В кінцевому підсумку все було готове і 63-річна жінка здійснила цей божевільний вчинок, хоча місцеві жителі не вірили в те, що у неї все вийде і вона виживе.

"В свій 63 день народження Енні зважилася здійснити задумане. Вона залізла в бочку, асистенти закрили кришку і через спеціальні отвори накачали туди повітря. Потім бочку скинули в річку, яка плином віднесла її до водоспаду "Підкова" на канадській стороні. Через 20 хвилин бочку виловили внизу. Всі з жахом очікували побачити всередині переламану Енні, але все обійшлося, вона була жива і відбулася невеликий раною на голові. Енні Тейлор отримала свою порцію слави, але зробити на цьому стан їй не вдалося", - пише користувач мережі.

Нагадаємо, що сміливість Нагієва довела його до біди, опинився в лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвірілий дніпрянин повторив "подвиг" Зайцевої в метро.

Також портал Знай.ua писав, що Соломчук взявся за вим'я і повторив подвиг Ляшко.