У Дрездені, Німеччина, вчені заявили, що їм вдалося відшукати заповіт Адольфа Гітлера. Раніше про заповіті фюрера не було нічого відомо.

Газета Bild повідомляє, що лист Гітлер написав навесні 1945 року. Імовірно, Гітлер розумів, що незабаром він програє війну, тому вирішував, кому заповісти своє майно, передає ресурс Російський Єврей - пише портал "Хвиля".

Згідно із заповітом, найбільш наближеною до себе людиною Гітлер вважав особистого секретаря Бормана і військового міністра Шахта. Їм у заповіті фюрер доручив у розпорядження всі свої кошти. Під коштами мається на увазі так зване "золото Гітлера" - цінності, які, як вважають історики, відправили в Латинську Америку, однак, їх місцезнаходження досі не вдається визначити.

Своїй співмешканці Гітлер залишив рахунки в банках Бразилії та Швейцарії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Карл Ламар, історик, каже, що збирається провести аналіз листа, підтвердити справжність документа і потім продати його на аукціоні. Тому в даний момент повний текст заповіту не можуть оприлюднити.

Що цікаво - Бормана Гітлер викреслив із заповіту практично перед тим, як війська Червоної Армії захопили Рейхсканцелярію. Після цього Гітлер дав розпорядження посадити Бормана у в'язницю за зраду.

Нагадаємо, раніше примарний клон Гітлера: як виглядав двійник самого жорстокого тирана в історії людства, фото.

Також Знай.uа писав, що Гітлер досі живий: у спогадах Жукова і архівах КДБ відшукали те, чого боялися мільярди людей.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що скарби Гітлера розкопали біля берегів Антарктиди: вчені шукали їх десятиліття.