У Києві провели конопляний ярмарок. Незвичайний захід тривав три дні, повідомляє NEWSONE.

Наголошується, що на ярмарку всі охочі могли спробувати себе в ролі прялі, виготовляючи нитки з конопляних волокон, дізнатися про вирощуванні медичної конопель і спробувати страви і напої з цієї рослини.

За словами голови групи компаній "Петрус" Людмили Русаліної, в ЄС довго йшли до зміни законодавства, але все-таки зважилися на застосування конопель в лікарських цілях.

Крім того, публіці представили першу в світі конопляну настоянку українського виробництва.

Нагадаємо, що глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков пояснив, чому не підтримує ініціативи щодо легалізації медичного канабісу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, президент Володимир Зеленський відповів на питання про легалізацію медичної марихуани в Україні.

Також портал Знай.иа писав, що в містечку Погребище поліція заарештувала чоловіка, який власноруч виростила і заготовив марихуану.