Атрибутика 1990-х, яка супроводжувала нас всюди. І не кажіть, що з вами такого не було. Фамільні килими на стінах у кожній кімнаті - і чим більше - тим краще. Ондартові шапки були у кожної родини і вважались символом самодостатності і багатства. Цікаво, що всі вони були унісекс - чоловічі і жіночі - однакові.

Фото у хутряних шапках, капронові колготки в мороз, шоколадні батончики по святах - так атрибутика 1990-х, яка супроводжувала нас всюди.

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Атрибутика 1990-х

Навіть дивно, як еволюція довела нас до правильного харчування, гаджетів і помірності в одяг і інтер'єрі. Але з віком люди зазвичай стають мудрішими і припиняють робити хоча б частину абсурдних речей, які робили раніше.

Тепер кожен з нас придатний для соцмереж, а в 1990-і нас б точно виключили з соціальних мереж за одну тільки зовнішність. Щоправда, тоді і соцмереж не було.

Нагадаємо, сезон розпродажів - "Чорна п'ятниця", традиційний для Європи і Америки, стартує в Україні.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.