Нещодавно у мережі з'явилися секретні подробиці із життя одного із найбільш таємничого чоловіка 20 століття. Так, мова йде про знаменитого Вольфа Григоровича Мессінга, якого одні вважали найбільшим екстрасенсом всіх часів, а інші бачили в ньому шарлатана.

Так, з'явилися деякі деталі стосовно зустрічі Мессінга з самим Йосипом Сталіном. Як повідомляється, розпочалося все в Гомелі, де двоє незнайомців, наслухавшись про надприродні здібності, відвезли Мессінга в готель для зустрічі з "вождем".

Вольф Мессінг

Спочатку Сталін не вірив в надзвичайні сили чоловіка та почав його перевіряти. Перше завдання Сталіна було таким, отримати 100 тисяч рублів в місцевому банку, при цьому показавши лише чистий листок паперу. І слід зауважити, Мессінгу це вдалося – він відправився в банк, загіпнотизував касира, отримав всю суму та приніс Сталіну. Після такого "вождь" похитнув свою віру та запросив його в Москву, де знову виріши перевірити.

Наступним завданням Мессінга стало проникнути в кабінет Берії, яке останній блискуче виконав. В результаті екстрасенс став частим гостем у Йосипа Сталіна. Однак, слід зауважити, що наразі жодних доказів цьому немає, тому залишається тільки вірити, що це було дійсно так.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Вольф Мессінг напророкував Третю світову війну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ванга, ясновидці та екстрасенси напророкували головні події високосного 2020 року

Також Знай.ua писав, Мольфар залишив моторошне пророцтво для України