Під час Всесвітнього економічного форуму принц Уельський Чарлз зустрівся з шведською екоактивісткою Гретою Тунберг, розповідає CNN.

Зустріч між Тунберг та Його Високістю відбулась у середу, 22 січня. Після спілкування з екоактивісткою принц Чарлз назвав її “чудовою людиною”, а також сказав, що не хотів би, щоб його онуки, принци Джордж, Луї, Арчі та принцеса Шарлота, коли виростуть, казали, що їхній дід недостатньо зробив для порятунку планети Земля.

Принц Чарлз та Грета Тунберг. Фото: REUTERS

"Вона чудова, і уособлює одну з головних причин, чому я багато років намагався докласти всіх цих зусилль, бо, як я вже казав, я не хотів, щоб мої онуки звинувачували мене в тому, що я нічого не зробив вчасно" — сказав принц Чарлз.

Варто зазначити, що на зустріч до Давосу принц Чарлз, який прибув до Швейцарії чартерним рейсом, добирався не на вертольоті, а на електромобілі британського бренду Jaguar.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадуємо, що під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі Греті Тунберг, а також президенту США Дональду Трампу подарують книгу, зроблену в Україні.

Раніше портал “Знай.ua” писав про те, що у Білому домі готують зустріч президента Сполучених Штатів Америки з лідером Іраку Бархамом Салехом, яка може відбудуться на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Грета Тунберг вже виступила в рамках форуму в Давосі із закликом ставитись до кліматичної кризи, як до реальної.