В 1915 році британський льотчик оригінально розіграв на перше квітня мешканців французького міста Лілль, повідомляє Telegram-канал “Один день из прошлого”.

Авіатор, який пролітав над лілльским аеропортом, зкинув на нього з борта свого літака звичайний футбольний м’яч. Але на землы цей жарт не оцінили та в футбол грати не побігли. Натомість, люди прийняли м’яч за бомбу та одразу розбіглись по укриттях. А коли, нарешті оглянули подарунок з неба, то на ньому побачили напис: “З першим квітня!”.

Варто зазначити, що під час Першої світової війни, яка тоді точилась у Європі, вперше в історії була застосована бойова авіація. Найвідомішим та найкращим льотчиком-асом Першої світової був німецький авіатор Манфред Альбрехт фон Ріхтхофен, який через колір свого літака отримав прізвисько “Червоний барон”.

Нагадуємо, що незабаром в літаках українських авіаперевізників з’явиться доступ до інтернету — щоправда, дуже недешевий.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", авіаперевізник-лоукостер SkyUp відкрив три нових авіарейси зі Львова на літній період.

Також портал "Знай.uа" інформував про те, що авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс із Харкова до Будапешт.