Відомо, що існує такий феномен, як блукаючі могили.

Ще в далекому 1928 році всі шотландські ЗМІ активно рясніли новинами про могилу, яка просто зникла з кладовища одного маленького містечка під назвою Гленісвілл. Родичі похованої людини виявили на місці порожнечу, замість кам'яного надгробка.

Похмуре кладовище

А вже в 1989 році на одній з ферм в американському штаті Канзас прямо посеред обори всього за одну ніч виріс могильний пагорб з могильних і треснувшим надгробком на ньому.

Слід зазначити, що така чортівня вважається буденною справою в деяких африканських і полінезійських племен. Саме в тих місцях існує традиція обливати свіжу могилу деревним соком і обкладати її черепашками.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жерці стверджують, що такий обряд роблять для того, щоб моги не смогал "піти".

Кладовище

Нагадаємо, що в Одесі місцевий житель споганив могилу, випорожнившись на неї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в селі Петропавлівська Борщагівка зайнялося місцеве кладовище, яке повністю заполонило місцевість густим чорним димом.

Також "Знай.ua" писав, що у Львові знову активізувалися "телефонні терористи" - поліція отримала анонімне повідомлення про замінування Личаківського кладовища.