Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася у Москві, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Зараз зірка з дітьми відпочиває в сонячній Мексиці, звідки частенько викладає жаркі фотографії. Так і в цей раз Світлана порадувала публіку незвичайними пляжними знімком.

На нових знімках, які Лобода зробила сама, видно, що вона насолоджується пляжним відпочинком. Перед камерою співачка з'явилася в спокусливому бузковому купальнику, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і пишне декольте, а ще на її тілі ідеальна рівна засмага. Волосся красуні вологе і розтріпане, на очах величезні темні окуляри, а на шиї кілька прикрас. У підписі до фото Лобода написала: "Шерон Стоун: "Жінка повинна завжди знати собі ціну, але ніколи не називати її". Сподіваюся Ви теж так вважаєте, дівчатка". Шанувальники у захваті від нових фото співачки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.