Автор книги "Тотальний кайф", що розповідає про вживання кокаїну, героїну, морфіну та метамфетаміну нацистами, в тому числі і Адольфом Гітлером, розкрив одну з причин "непереможності" гітлерівської Німеччини на початку 40-х років ХХ століття.

На думку Олера, німецька армія тоді активно вживала наркотик метамфетамін, відомого також як первітин.

архівні фото Гітлера, BNPS
архівні фото Гітлера, BNPS

Головний нацистський доктор Отто Ранке говорив, що "препарат має величезну військову цінність". Німці були нестримні. Це був метамфетаминовый бліцкриг.

Наркотичні препарати для фюрера виписував його лікар Теодор Гілберт Морелль. Крім того, фюреру було наказано приймати знеболюючі на основі морфію, бичачу сперму і метамфетамін. І це ще далеко не весь список препаратів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Солдати могли не спати добу безперервно, не відчували ні страху, ні болю. Вживало препарат і вище командування, а випробовували його на в'язнях концтаборів.

архівні фото Гітлера, BNPS
архівні фото Гітлера, BNPS

За період з 1939 по 1945 роки сотням тисяч німецьких солдатів було вжили понад 200 мільйонів таблеток наркотику. Велику дозу отримали частині, що брали участь у захопленні Польщі, Франції, Голландії та Бельгії.
1944 року В концтаборі Заксенхаузен була випробувана на в'язнях нова диво-таблетка D-IX для підводників. В її склад був таким:
5 мг. — кокаїн
3 мг. — первітин
5 мг. — оксикодон (знеболювальний засіб).
Застосовуючи препарат D-IX екіпажі підводних човнів міг не спати до 4 діб виконуючи бойове завдання.

Диво-таблетка бадьорості — "Первітин", метамфетамін. За хімічною формулою схожий на сучасний наркотик екстазі.

архівні фото Гітлера, BNPS
архівні фото Гітлера, BNPS

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 102-річний розвідник Олексій Ботян розповів, як проходила операція з порятунку Кракова від нацистів у січні 1945 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, німецький аукціонний дім виставив на продаж пам'ятні речі часів нацистської Німеччині.

Також портал Знай.uа писав, що американські фізики отримали уран, з якого нацисти створювали ядерну бомбу.