Сьогодні 90-ті роки минулого століття активно міфологізуються. Від норовів до мультиків, від персонажів до моди. Мода 90-х не сходить зі шпальт сучасних глянцевих видань останні декілька років. Очевидно, що модні дизайнери не копіюють образи, які можна знайти в журналах двадцятилітньої давнини, а лише надихаються ними, запозичуючи ідеї чи деталі. Саме тому сьогодні у більшості любителів фешн є тверде переконання, що вони знають хто, що і як носили у 90-х. Проте сучасність вносить свої корективи, а тому сучасні модниці своїм силіконом, Instagram- одержимістю не є королевами краси 90-х.

Пропонуємо вашій увазі фотокарточки двадцятилітньої давнини: жодних трендів на еко-одяг, а тому великі дублянки і шуби як найвища точка розкошів, великі смішні зачіски, відкриті посмішки, короткі спідниці і багато спортивного одягу. 90-ті часто саме такі, як про них говорять зараз, проте зовсім без лоску.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик згадала 90-ті і змінилася до невпізнання: "Мода повертається".

Як повідомляв портал "Знай.ua", до Києва повернулися лихі 90-і, дістали пушки та стріляли без розбору: подробиці блокбастера з присмаком свинцю.

Також "Знай.ua" писав як святкували Новий рік у 90-ті: Кіркоров із шампанським, кумедні ігри, подарунок на мрії та "весільні столи".