Сьогодні більше двох дітей у сім’ї - це виняток, а після закінчення Другої світової війни було швидше правило. В США і інших західних країнах різко зріс рівень народжуваності. Ні в кого не викликало подиву, якщо в сім'ї було четверо чи п'ятеро дітей - це стало нормою. Демографічний стрибок увійшов в історію і отримав назву бебі-бум.

Бебі-бум у США, фото з вільних джерел

Бебі-бум у США, фото з вільних джерел

Така ситуація була зумовлена тим, що більшість шлюбів або вагітностей в період війни відкладалося на більш комфортний період. У зв'язку із закінченням військових дій і порівняльним поліпшенням економічної ситуації молоді люди не боялися створювати сім'ї та народжувати дітей.

Бебі-бум у США, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Бебі-бум у США, фото з вільних джерел

У Сполучених Штатах у період бебі-буму на світ з'явилося близько 79 мільйонів немовлят. Зараз найстаршому поколінню "бебі-бумерів" близько 70 років. Всі вони зростали в часи Вудстока, війни у В'єтнамі і застали президента Кеннеді.

Бебі-бум у США, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що статистика стверджує, що жінки Львівщини вступають до шлюбу значно раніше, ніж чоловіки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початок липня 2019 року в Києві змінилися розміри зарплатні.

Також портал "Знай.uа" писав, що показник кількості молоді на Львівщині знижується.