Хлопчина на ім'я Едвард Джонс настільки перейнявся ідеєю побачити зблизька королівський палац і саму королеву Вікторію, що тричі прослизав до монаршого дому. Історія підлітка стала сенсацією.

Інавгурація королеви Вікторії, що відбулася у 1837 році, викликала неабиякий резонанс серед чоловіків Англії, як старих, так і молодих. Залишились спогади, що каретеу молодої королеви закидували любовними листами. Було зроблено не одну спробу влізти у її дім, проте зазвичай це горе-коханців ловили.

Едварда Джонса, якого провали у пресі хлопчиною Джонсом, можна вважати найуспішнішим переслідувачем королеви. Вперше він потрапив до палацу через вікно. Хлопчик провів там достатньо часу, поки його спіймала охорона. Тоді його заслали на три місяці важких випробувальних робіт. Через тиждень після звільнення його знову зловили в палаці. Після цього - чергові три місяці робіт.

Хлопчик Джонс, британська карикатура
Хлопчик Джонс, британська карикатура

Після звільнення історія повторилась - ба більше, цього разу його зловили на кухні, коли він куштував королівські харчі. Більш того, при обшуку у нього знайшли навіть білизну, яка належала королеві.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомо, що його змусили податись на військову морську службу, історія його життя завершилась у Австралії під новим іменем - Томас Джонс помер у віці 73 років, упавши п'яним з моста.

Існують факти, що Джонсу пропонували описати свою історію у книжці, і навіть стати учасником мандрівного цирку з оповідями про свої пригоди, проте найвідоміший у світі сталкер приховував цю інформацію.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше королівський палац шокував світ відвертим фото Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 93-річна Єлизавета ІІ справила фурор яскравим вбранням та англійським гумором.

Також "Знай.ua" писав про секрети довголіття від англійської королеви Єлизавети II: гени, вино, дієта і оптимізм.