Одіозний нардеп і відомий ″рукоблуд″ Ілля Кива відзначився черговою витівкою. Народний депутат від ОПЗЖ "засвітив" свій інтелект, обматюкавши на камеру Руслана Рябошапку у стінах Верховної Ради.

У середу, 4 березня, у Верховній Раді відбулось позачергове засіданні, на якому розглядали зміну уряду. Перед початком засідання журналісти запитали Киву, яка доля, на його думку, чекає на генпрокурора Руслана Рябошапку.

У відповідь одіозний нардеп нецензурно висловився. При цьому він назвав адвоката Януковича Андрія Портнова ″сьогоднішнім класиком″ і сказав, що цитує його вислів:

″ Ви знаєте, як говорив вже сьогоднішній класик Андрій Портнов, якшо не сьогодні, так завтра його ви***ть у його тупий собачий рот″, - заяви народний депутат від ОПЗЖ, абсолютно не соромлячись того, що матюкається він на камеру, перебуваючи у стінах Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілля Кива оригінально "привітав" українців з Прощеною неділею.
Після безглуздих слів Киви його запідозрили у зв'язках зі спецслужбами Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кива поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Також Знай.ua писав, Кива безглуздо виправдався за переписку в Раді.