Дослідники заявили про знайдення уламків корабля SS Cotopaxi, який зник у 1925 році в Бермудському трикутнику - регіоні Атлантичного океану, який має погану репутацію через значну кількість морських катастроф.

Про це йде мова у спеціальній програмі телеканалу Science Channel, а також пише видання Newsweek.

Зникнення SS Cotopaxi, який йшов з Чарльстона, Південна Кароліна в Гавану, Куба давно хвилює любителів таємниць. Особливої загадковості інциденту надавав той факт, що пошуковим місіям не вдалося виявити залишків судна.

Група дослідників під керівництвом Майкла Барнетта з'ясувала, що SS Cotopaxi затонув під час шторму. Ретельно дослідивши можливий розвиток катастрофи, вчені знайшли уламки корабля на узбережжі Флориди.

Бермудський трикутник, фото wikipedia
Бермудський трикутник, фото wikipedia

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво, що більше 30 років тому на тому ж місці вже знаходили уламки корабля, але їх тоді не пов'язали з SS Cotopaxi.

"Ми підходимо до пошуку кораблів як до справи про вбивство. Припустимо, у вас є тіло, і ваше завдання – встановити причину смерті. Для цього необхідно зібрати максимум інформації про те, що відбувається навколо", - пояснив свої методи роботи виданню Newsweek Барнетт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бермудський трикутник відпустив "жертву", епічні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Бермудському трикутнику знайшли корабель прибульців.

Також "Знай.ua" писав, що Бермудський трикутник "випльовує" старі кораблі: вчені все пояснили.