Споживачка придбала у магазині торгової мережі Varus копчену рибу, яку загорнули при ній. Прийшовши додому, вона помітила неприємний запах і оцінила товар як зіпсований.

Про це пише Telegram-канал "Черный список", який публікує негативні відгуки на недоброякісні продукти.

"У #Varus в Славутичі купили слабкосолону скумбрію, продавець спакувала в два пакету і побажала приємного апетиту.

Вдома покупці виявили, що тухла риба і пахне відповідно. В магазині керуючий переконував, що так і треба, мовляв риба свіжа, при цьому навіть понюхати відмовився", - йде мова у повідомленні.

З допису можна зробити висновок, що мова йде про ТЦ "Славутич" в місті Дніпро, де є супермаркет мережі Varus.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На жаль, по фото складно оцінити стан і якість риби, тому залишається лише довіряти чи не довіряти автору публікації на Telegram-каналі.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці знайшли у відомому супермаркеті мертвечину, прострочення та смердючих курей: великі пригоди в маленькому Varus.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Дніпрі покупці супермаркету Varus помітили "живого" оселедця, який став домівкою для десятка глистів.

Також "Знай.ua" писав, що українка придбала в супермаркеті Varus разом зі смаколиком "начинку" з людини, бридко дивитись.