Поки дехто лише мріє померти з коханою людиною в один день, декому вдається втілити такий план. "Знай.ua" розповідає, кому з відомих людей випало якщо не жити як у казці, то хоча б так загинути.

Найбільш “рукотворною” спільною смертю можна вважати парний суїцид, який зробили Адольф Гітлер та його дружина аж цілий день Єва Браун. Союзники вже були в Берліні, коли наркозалежний фанатик разом із дружиною прийняли отруту.

Бонні та Клайд також померли в один день, кожного із найвідоміших коханців-гангстерів прострелили близько півсотні разів під час поліцейської засади. Відомо, що Бонні була одружена, проте з чоловіком не розлучилась офіційно, а тому так ніколи і не обмінялась шлюбними обіцянками з Клайдом. Попри це ця пара близько п'яти років насолоджувалась глибоким коханням помноженим на велику кількість злочинів: від дрібних крадіжок до вбивств і пограбувань банків.

Клайд і Бонні, фото Wikimedia Commons
Клайд і Бонні, фото Wikimedia Commons

У 1997 році в одному із тунелів міста Парижа внаслідок автокатастрофи під час переслідування машиною з папараці загинула принцеса Діана та її коханий єгипетський мільярдер Доді Аль-Файед. У принцеси було складне подружнє життя з принцом Чарльзом, довге публічне розлучення та постійна прицільна увага журналістів. Закохані старанно оберігали свою любов від сторонніх, проте їм не вдалось зберегти свої життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше принцеса Діана передбачила свою смерть у листі: її холоднокровно вбили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Принцеса Діана обожнювала страву з української кухні: знала рецепт напам'ять.

Також "Знай.ua" писав, Леді Ді та її светри: як носила улюблену річ гардеробу принцеса Діана.