Як відомо, під час Другої світової війни німці використовували найрізноманітніші методи боротьби та часто проводили різноманітні експерименти, аби створити "універсальних" солдат. Так, сьогодні мова піде про школу собак, де німці навчали тварин "говорити та читати".

Про такі експерименти з чотирилапими стало відомо лише кількох років кропітких досліджень доктора Яна Бондезона.

Відтак, як відзначається, німці вважали, що собаки практично так само розумні, як і люди, а тому вирішили сформувати армію "говірких" собак, які б наганяли на ворога жах. Гітлер сподівався, що кмітливі тварини зможуть спілкуватися зі своїми господарями з "СС", та навіть відкрив спеціальну школу для собак, де їх навчали розмовляти.

Собаки під час війни

"Німці розраховували використовувати тварин для військово-економічних цілей, щоб вони працювали разом з есесівцями та охороняли концтабори, полегшуючи роботу офіцерам. А мав це дивний експеримент назву "Wooffan SS", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сама школа була розташована в Лёйтенбурге недалеко від Ганновера та продовжувала діяти навіть під час війни. І варто зауважити, що експеримент вдався лише частково - вчителям навіть вдалося домогтися деяких успіхів, адже вони навчили собак вистукувати лапами слова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше було виявлено лігво Гітлера в Антарктиді: ЦРУ розсекретило документи Третього Рейху.

Як повідомляв портал "Знай.ua", скарби Гітлера розкопали біля берегів Антарктиди: вчені шукали їх десятиліттями.

Також "Знай.ua" писав, яке майбутнє готував Гітлер для України: Третій Рейх хотів перетворити нас на овочі.