Джеймс Едвард Сміт був засуджений до смертної кари за вчинення тяжкого злочину - вбивства людини при пограбуванні. На останню вечерю колишній священник замовив дуже дивну страву - сиру землю. Однак адміністрація в'язниці відмовила Сміту, вирішивши, що він використає ґрунт не в їжу, а для ритуалу чорної магії вуду.

За правилами більшості штатів Америки, перед стратою ув'язнений може замовити будь-яку їжу з обмеженням по максимальній вартості. Часто злочинці замовляють улюблену страву чи якийсь делікатес, який їм хотілося спробувати, інші ж не їдять нічого чи звичайну в'язничну вечерю.

Однак як вже було зазначено, прохання Сміта не було виконаним. За офіційною версією, поліція вирішила, що це може обернуться смертю і ще не відомо для кого. За деякими припущеннями, Сміт хотів провести ритуал, який би дозволив йому повернутися у цей світ у якості привида. Через відмову він неймовірно засмутився, і тоді попросив принести йому йогурту, який і став його останньою вечерею.

Джеймс Едвард Сміт, фото murderpedia.org
Джеймс Едвард Сміт, фото murderpedia.org

Джеймс Едвард Сміт помер від введення ін'єкції у 1990 році у штаті Техас. Цікаво, що тепер у цьому штаті засуджених до смерті не годують останньою вечерею - громадськість образив той факт, що злочинці замовляють дорогі страви і не їдять їх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше смертна кара повернулася до Таїланду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сотні тисяч штрафу і смертна кара - які заходи запроваджують за порушення карантину.

Також "Знай.ua" писав, що у Китаї ввели смертну кару для хворих на коронавірус.