Особистість кривавого диктатора і винуватця геноциду та інших злочинів Адольфа Гітлера привертає увагу тисяч дослідників упродовж десятиліть.Саме тому вченим вдалося дізнатися багато подробиць з життя фюрера і воєнного злочинця, і деякі з них є досить несподіваними.

Загальноприйнятою є думка, що Гітлер був вегетаріанцем як мінімум з 1931 року, і дотримувався цієї дієти до кінця життя. Однак деякі біографи стверджують, що диктатор лише обмежував себе у споживанні м'яса.

Також Гітлер негативно ставився до куріння, у нацистській Німеччині була розгорнута боротьба з цією звичкою. Одного разу сестра Єви Браун кинула палаючу сигарету в попільничку і сіла на неї, щоб приховати від Гітлера куріння. Фюрер це помітив і вирішив пожартувати. Підійшов до неї і попросив детально пояснити правила карткової гри, якою були зайняті жінки. Вранці Єва, дізнавшись все від Гітлера, запитала у сестри: "як справи з пухирями від опіків на попі".

Гітлер, фото naked-science
Гітлер, фото naked-science

Гітлер з хворобливою ретельністю дбав про чистоту. Панічно боявся людей з нежитю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кривавий кат був людиною закритою. Він звертався до інших лише тоді, коли вони були йому потрібні і робили те, що він вважав правильним. У листах ніколи не цікавився думкою інших. Любив вживати іноземні слова.

Гітлер доволі багато читав, навіть під час війни. За твердженням особистого лікаря фон Хассельбаха, він обов'язково кожен день опрацьовував хоча б одну книгу. В Лінці, наприклад, він записався відразу в три бібліотеки. Спочатку перегортав книгу з кінця. Якщо вирішував, що книгу варто читати, то читав частинами, тільки те, що йому було потрібно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натовпи людей аплодували Адольфу Гітлеру, коли він проповідував божевільні ідеї нацизму і фашизму. Гітлер був чудовим актором, він професійно будував свій виступ і мав достатню підготовку в питанні впливу на масову свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час війни Гітлер об'їздив майже всю Україну. Фюрер побував у Полтаві, Умані, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Бердичеві.