Подейкують, що ця історія сталася у Берліні у 1988 році. Начебто одержимий ніцшеанською та нацистською ідеєю надлюдини божевільний вчений вирішив провести жахливий своєю аморальністю експеримент. Об'єктом для дослідів стала його власна дружина.

Про інцидент пишуть зарубіжні ЗМІ.

Вчений накачав жінку наркотиками, після чого відніс її в лабораторію, де зробив їй ін'єкцію зі своєю новою сироваткою. На думку вченого, ця сироватка повинна була зробити з дружини надлюдину, але результат не виправдав очікувань. Отямившись, жінка не відчувала правої сторони свого тіла. Ні руки, ні ноги її не слухалися.

Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images
Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images
Ін'єкція, Getty Images

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Лише після того, як учений побачив і усвідомив, у що він перетворив свою кохану, він вирішив здатися поліції та викликати швидку. Виявилося, що одержимий ввів дружині сироватку, до складу якої входив токсин, що вражає нервові закінчення. Жінку забрали на реабілітацію. Лікарям вдалося лише частково вилікувати постраждалу: для того щоб пересуватися у просторі, вона була вимушена носити спеціальний корсет.

Авжеж, ця історія може бути вигадкою. Залишається незрозумілим, які саме токсини були використані та з якою метою. Навіть популярне фото корсету, яке тиражують ЗМІ, скоріш за все є більш раннім апаратом для лікування сколіозу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Хопкінс впевнений, що коронавірус створили божевільні вчені - історія повторюється.

Як повідомляв портал Знай.ua, Улюблений апарат Хокінга пішов з молотка за божевільні гроші.

Також Знай.ua писав, що Учені розшифрували хаотичні рухи божевільних мурах.