У соцмережі показали видовищні кадри роботи воїнів Сухопутних військ ЗСУ, які 6 травня відзначають своє професійне свято. На цих фото і відео можна побачити складну підготовку бійців, а також моменти безпосереднього несення служби в зоні ООС на Донбасі. Фото і відео опублікували на сторінках Генштабу ЗСУ і Міноборони в Facebook.

Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook
Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook

В постах говориться, що піхота – це основа війська, саме вони першими зустрічають ворога, вони завжди на передовій. "Захист рідної землі – це не метафора. Адже, вгризаючись глибоко в грунт, обладнавши позиції, копаючи бліндажі та окопи, просуваючись вперед метр за метром, піхотинці буквально витісняють окупанта на українській землі і не дають йому просунутися далі", - кажуть у ВСУ.

Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook
Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook

Там також нагадали, що війна на Донбасі продемонструвала, що саме піхота є головною силою української армії. Адже саме піхотинці ті, хто витримує основний удар ворога. І як показує статистика, саме серед піхотинців більше поранених і загиблих. "Піхотинці з початку російської агресії проявили себе як відважні бійці, прийняли на себе основний удар ворога на сході країни", - зазначив командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наївши.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook
Піхотинці ЗСУ, фото - Facebook

Зі святом, піхотинці!

Вони - основа війська. Вони - зустрічають ворога першими. Вони - завжди на передовій. Зі святом, піхотинці! Військове телебачення України

Geplaatst door Міністерство оборони України op Dinsdag 5 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українські захисники на Донбасі знімають бойовий купол.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські воїни показали бойових монстрів.

Також портал "Знай.ua" писав, що ЗСУ підбили російську "пташку", начинену вибухівкою.