Генрі Говард Холмс (справжнє ім'я Герман Уебстер Маджетт) – перший документально підтверджений серійний вбивця Америки, який жив наприкінці XIX століття.

Він починав свою діяльність з продажу трупів, вкрадених з моргу. Потім лиходій побудував готель, який складався з пекельних тортур, де відбувалися жахливі речі.

Він вбивав постояльців свого готелю в звуконепроникних кімнатах з системою подачі газу, яка миттєво викликала задуху.

Готель Холмса пізніше прозвали Замком вбивств

Тіла скидалися по жолобу до основи будівлі, де вони були анатомовані в моделі скелетів і йшли на продаж у медичні школи, які навіть не цікавилися походженням купленого.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Деяких жертв Холмс кремував або поміщав в яму з вапном до повного розкладання. В арсеналі Холмса були дві гігантські печі, резервуари з кислотою, пляшки з різними отрутами і навіть диба.

креслення Замку вбивств

Злочини маніяка було розкрито. Він підозрювався у смерті 250 людей. Холмса повісили і за його останньою волею закопали глибоко в землю, заливши зверху бетоном, – вбивця боявся, що родичі нещасних жертв через помсту зможуть відкопати його тіло та поглумитися над ним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, два обличчя і тільки одна голова – історія чоловіка, який розділив власне тіло з "демоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, звичайний листоноша побудувала власний "Ідеальний палац": реальна історія, в яку важко повірити.

Також портал Знай.uа писав про чарівні і величні будівлі, від яких захоплює подих навіть зараз.