Ільза Кох – дружина коменданта Бухенвальда Карла Отто Коха, дуже любила вироби з натуральної шкіри. Правда, речі, які вона носила, були зроблені не з тварин. Спеціально для Ільзи, речі робили із шкіри ув'язнених, убитих у Бухенвальді. Кажуть, що вона особливо любила татуювання. З цього матеріалу для неї шили плетіння, абажури, і навіть рукавички.

Фотоальбом з людської шкіри, фото auschwitz.org
Фотоальбом з людської шкіри, фото auschwitz.org

Ильзу Кох прозвали “Бухенвальдською відьмою”. Для неї людське життя було абсолютно не важливе, їй не було знайомі співчуття. Вона була ідейною нацисткою, тому всі інші раси для неї були витратним матеріалом.

Ільза Кох і абажур з людської шкіри, архівне фото

Вона прославилася ще більшою жорстокістю, ніж деякі кати Бухенвальда. Наприклад, нацькувати собаку на нещасного в'язня було для неї забавою. Крім того, чоловік наділив її правом особисто обирати людей, які відправляться в газову камеру.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ільза Кох, найжорстокіша жінка в світі - архівне фото


Після завершення війни Ільза Кох була захоплена військами союзників. Її судили і засудили до довічного ув'язнення. Вона відбувала покарання у баварській в'язниці Айхах, де і покінчила з собою в 1967 році.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про публічних будинках при концтаборах СС - спливли страшні подробиці життя секс-рабинь.

Напомним раніше ми розповідали про інтимні традиціях давньої Індії, про яких мало хто знає.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, про моторошну практику англійців, що вражає до глибини душі.