Стало відомо про те, що в Хмельницькій області туристам запропонували маршрут на бричці.

Таким чином, повідомляється, що в селі Лисогірка, що в Хмельницькій області, з'явився новий маршрут для відпочиваючих. Називається він «Від журавля до журавля», і долати його пропонують на бричці.

Село, яку з усіх боків обіймає ліс. Це все про Лисогорку. Ще кілька десятків років тому, це був чи не єдиний спосіб заробітку для місцевих жителів.

Гриби і ягоди возили на ринок, щоб продавати. Також, практично в кожному будинку в той час була сушарка, з допомогою якої можна було сушити ягоди і фрукти на іму, і робити з цього компот, або ж просто продавати на експорт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз такого вже практично немає, так як місцеві придумали спосіб, як можна заробити на туризмі. В населеному пункті є дві криниці з журавлями.

І ось, відстань між ними і є туристичний маршрут під назвою «Від журавля до журавля.

Хоч маршрут і не зовсім великий, всього один кілометр, це відстань радять подолати на бричці.

Ще з цікавого – господарство місцевої родини. Вони вирощують близько 200 сортів винограду, а от з весни і аж до осені їх господарство потопає у квітах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.