У Тернополі на вулиці Степана Бандери місцева жителька помітила чоловіка, який поводився неадекватно і стукав у двері. Вона викликала поліцію. Патрульні по прибуттю за вказаною адресою помітили голого чоловіка на козирку під'їзду.

Молодий чоловік був без одягу і говорив незв'язні слова. За попередньою інформацією він перебував в стані наркотичного сп'яніння. Щоб вилізти на козирок над під'їздом молодик розбив рукою скло, чим завдав собі тілесні ушкодження.

Поліцейські змогли поговорити з молодою людиною і заспокоїти його, а потім вмовили повернутися в під'їзд. Як з'ясувалося, причиною таких дій стали складності в особистому житті. Після цього молодого чоловіка госпіталізували в спеціальну медичну установу.

Безвихідних ситуацій не буває: поліцейські допомогли чоловікові, який потрапив у скрутне становище Інколи у житті бувають такі ситуації виходу з яких, людина може не бачити. Тому й вдається до необдуманих дій. Та завжди є ті, хто готові допомогти у важку хвилину. Так було і сьогодні, близько 5-ї години ранку. На лінію 102 звернулася громадянка, яка повідомила про те, що у під'їзді її будинку на проспекті С. Бандери невідома особа стукає у двері, кричить та неадекватно себе поводить. Уже за декілька хвилин патрульні та поліцейські групи швидкого реагування прибули на місце події. На піддашші під'їзду сидів молодий чоловік без одягу, який, ймовірно, перебував в стані наркотичного сп'яніння та говорив про дивні речі. Окрім того, аби туди потрапити, громадянин розбив вікно рукою, завдавши собі тілесні ушкодження. На щастя, тривала розмова поліцейських дала свій результат: інспекторам вдалося заспокоїти чоловіка та допомогти йому злізти з підашшя. Як з'ясувалося пізніше, до таких дій його спонукали проблеми в особистому житті. Далі 25-річного громадянина шпиталізували до спеціалізованого лікувального закладу. Дякуємо інспекторам за професійну роботу, бо ви завжди там, де найбільше потрібно👮🏽👮🏼‍♀️ #ПорядокЦеТи #ternopilpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Тернопільської області op Dinsdag 4 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що в Запоріжжі сталася трагедія - жінка підпалила себе біля храму і померла від отриманих опіків. Тіло знайшли перехожі рано вранці зі страшними опіками і попелом навколо. Поліцейські встановлюють особу загиблої і причини смерті. Кримінальну справу відкрито з помткой "самогубство".

Також Знай повідомляв, що в Одеській області підлітки скоїли самогубство за мотивами власної книги. Він написав твір, в якому герой стрибає в трубу і потрапляє у фантастичний світ. Хлопець виконав те ж саме, але загинув. Його шукали два тижні рідні, близькі та друзі, а знайшли в рідному селі в трубі від котельні покинутій школи.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі поліцейські і медики врятували чоловіка від смерті у зашморгу. Медики і правоохоронці провели відразу дві успішні реанімації і навіть привели до тями тих, хто намагався покінчити з життям.