Тернополяни показали, як у центрі міста створюють смітники. Городяни обурилися наявністю сміттєвих баків на центральних вулицях міста, які раніше стояли у дворах. Фото баків і бруду з'явилися в соцмережах.

Користувачка з ніком Anita Gevko показала, як 6 сміттєвих баків стоять на проїжджій частині центральної вулиці Тернополя. Жінка в пості зазначила, що Тернопіль знаходиться в червоній карантинній зоні, тому туристи точно не приїдуть. Вона висловила здогад, що комунальники вирішили виставити все господарство.

В кінці посту вона запитала, чи правильно нікого не соромитися і робити, що душі завгодно. У коментарях активістці розповіли, що баки винесли тимчасово, так як у дворах обладнають громадські туалети. Після того, як роботи будуть закінчені, баки відвезуть назад.

Також користувачі почали жартувати про причини появи баків на вулиці. Одні припустили, що тут зібралися мітингувати, а інші запропонували привезти свої для більш вишуканого антуражу і насиченого аромату в літню спеку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто нагадати, Знай писав про ситуацію зі сміттям на Закарпатті. Там відходи нікуди вже складувати, полігони переповнені на 90%. Пляшки та інше сміття плаває в річках. Черговий такий сміттєвий затор ліквідували рятувальники.

Також Знай повідомляв, що в Днепрепетровской області жителі Березановки вийшли і власними руками навели порядок в місцевому парку.

Нещодавно Знай передавав, що на Житомирщині спіймали фури зі сміттям з Львівської області.