Найближчими днями у Львові відбудеться незвичайна весільна церемонія двох чоловіків. Так, дизайнер і власник бутиків Михайло Ліпаков і Яшар Багір'ян вже побралися в Одесі, а тепер запрошують сотню гостей на виїзне торжество.

Читайте Знай в Google News!

Пропозицію руки та серця Михайло Ліпаков отримав від свого коханого ще 28 липня. Свято було присвячене дню народження чоловіка і розтягнулося на три дні. На терасі готелю M1 Club Hotel компанія влаштувала спекотні Танці з устрицями і чорною ікрою, пише "Страна".

Серед гостей був кліпмейкер Алан Бадоєв, гімнастка Іриша Блохіна, глава Euronews Валід Арфуш з дружиною Лідою Петровою, Олександра, донька Євгена Червоненка, світська левиця Поліна Неня.

В кінці вечора несподівано запалилася фраза "Say yes to Misha", Яшар Багір'ян став на одне коліно, простягнув нареченому оксамитову коробочку з кільцем і почув ствердну відповідь.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Telegram-канал про весілля Wedding Daily повідомляє, що закохані разом вже 19 років. Напередодні весілля Яшар виклав в Instagram фото їх з Михайлом рук з обручками на безіменних пальцях.

Крім того, пара зовсім не приховує свої стосунки. Однак, офіційно в Україні партнери однієї статі не можуть зареєструвати шлюб. Найближчі країни, де це можливо легально зробити – Данія і Португалія. Однак і такий документ не матиме сили в нашій країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні знімуть вкрай провокаційний фільм про козацтво. Він отримав назву "Головна фортеця Січі", буде знятий у короткому метрі (всього 20 хвилин), і його сюжет побудований на козаках-гомосексуалах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап жорстко відрубав з вічного питання дружби дівчаток і хлопчиків: "Якщо він гей..."

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес опублікував пікантне відео для чоловіків.