Жаїр Болсонару, президент Бразилії, оконфузився: замість підняти на руки хлопчика він підняв карлика. Відео з цим маленьким непорозумінням швидко розповсюджується мережею, більшість коментаторів вважає, що Болсонару зганьбився.

Читайте Знай в Google News!

Цими днями Болсонару провадить робочі поїздки по країні, в межах яких відвідує стратегічні центри, спілкується з простими людьми. Так у штаті Аржіпі, в його столиці Аракажу, президент, оточений охоронцями, зупинився серед людей. Поруч із ним був карлик, проте Болсонару цього не зрозумів - вирішивши, що це дитина, він підіянів чоловіка на руки. В цей момент якась жінка крикнула: “Це не дитина!”. Болсонару і сам зрозумів, що він взяв на руки дорослого чоловіка, а тому відразу поставив його на землю і швидко пішов убік разом з охороною. Чоловік, якого сприйняли за дитину, не образився - на відео здається, що він радіє.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Болсонару має реноме президента, який час від часу потрапляє у незручні ситуації. Наприклад, він був одним із найбільш голосних політиків у світі, який заперечував небезпеку коронавірусу, його здатність поширюватись тощо. Суд наклав на нього зобов'язання носити захисну маску, після чого президент наклав вето на закон про обов'язкове носіння масок. Складні стосунки президента з хворобою завершились аж тоді, коли він сам захворів на коронавірус.

Президент Бразилії Жаір Болсонар
Президент Бразилії Жаір Болсонар

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Білорусі готували замах на Тихановську? Навіщо суперниця Лукашенка втекла з країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ультраправий капітан: президентом Бразилії став скандальний гомофоб та ненависник жінок.

Також Знай.ua писав, що Зеленський обговорив з президентом Бразилії Болсонару варіанти співпраці між країнами: подробиці.