"Прямо зараз дві курки їдуть без маски, і сваряться з людьми після того, як їм зробили зауваження, маршрут №30. Нехай місто знає своїх героїв", - написали, та розмістили фото користувачі Фейсбук на сторінці Хмельницький LIVE.

фото з Фейсбук

Користувачі розділилися на тих, хто обурюється на таке відношення молодих дівчат до оточуючих людей, та тих, хто підтримує дівчат і також висловлюються проти носіння масок. Люди обурюються тим, що необхідно купувати і носити захісні маски кожен день.

"Вони ще й до всього їдуть стоячими місцями, тобто впхалися туди з порушенням, та ще і без маски. Однозначно слід було поліцію викликати. І водія б оштрафували на 17к і тупих курок!", - пише Каспер Орнявський.

"Молодці. І верховній раді теж ніхто маски не носить. Обнімаються там і шепочуться. Придумали і залякали. В Німеччині за таке фото в інтернеті без дозволу людей, що на фото такий би штраф дали, що іншим разом ми подумали що роблять! ", - пише Elena Minyaylo.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Київські гуртожитки пробрався коронавірус. З початку навчального року було виявлено випадки коронавірусу в 24 гуртожитках столиці.

Також портал Знай.uа писав, що перед виборами помічено втручання в навчальний процес: школярів чекає "подарунок" У зв'язку з проведенням місцевих виборів, в Україні можуть змінити дати шкільних оссених канінул.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині дві лікарні перетворять інфекційки, хворих везуть десятками. Наразі в області пацієнтів з коронавірусом приймають чотирнадцять медзакладів, завантаженість перевищила 63%.