Стало відомо, що був знайдений хлопець, якого розшукували по всій Дніпропетровській області. Він виявився мертвим.

Таким чином, повідомляється, що тільки в середу, 30 вересня, в мережі з'явилася новина про те, що в Синельниковому зник 16-річний підліток Павло Бондаренко. Про це тоді стало відомо з повідомлення в співтоваристві пошуку дітей.

І ось, у четвер, 1 жовтня, його тіло було знайдено біля озера о 14:00. З дна водойми на глибині близько чотирьох метрів його дістали рятувальники МНС.

у Дніпрі знайшли тіло підлітка, що пропив, фото: соціальні мережі

На березі лежали його речі окремо. Як помер хлопець-залишається поки що загадкам. Співробітники правоохоронних органів повинні будуть це з'ясувати.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тіло було передано співробітникам Національної полиці.

Нагадаємо, що зник він 29 вересня. У шкільній бесіді він написав, що за сімейними обставинами не прийде в школу, і пішов з дому.

При цьому, найстрашніше, що вдома він залишив передсмертну записку. Що відбувалося з хлопцем, і що його довело до стану відчаю - невідомо.

За словами волонтерів, Павла шукали з собаками, пошуки не припинялися ні на хвилину.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.