На Буковині поліцейські Вижниччини розшукують безвісти зниклу неповнолітню Штефюк Ніколь Юліанівну. Повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зникла Штефюк Ніколь Юліанівна
Зникла Штефюк Ніколь Юліанівна

Вчора, 26 жовтня, до поліції звернулася 36-річна жителька села Чорногузи та повідомила про те, що після словесного конфлікту її 13-річна донька пішла з дому та досі не повернулася.

Для встановлення місця перебування дівчини за вказаною адресою одразу прибув особовий склад Вижницького відділення поліції. До пошуків також долучилися місцеві жителі.

Прикмети:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
  • зріст - 155 см,
  • міцної тілобудови,
  • волосся світле

Була одягнена:

  • в чорну кофту,
  • бордову спідницю
  • коричневі кросівки

Пошуки безвісти зниклої тривають. Правоохоронці звертаються до всіх, кому відома інформація про місцезнаходження дівчини, звертатися на спецлінію «102».

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток - роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.uа писав, що ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари - гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті поліція натрапила на зниклу школярку - побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.