На Тернопільщині попрощаються зі померлий 9 листопада адміністратором ФСК» Кристал " Олійником Петром Романовичем. Він все життя віддав футболу.

Так, у Чорткові помер футбольний функціонер Петро Олійник. Він пішов з життя на 61 році. Ця людина причетна до створення футбольного клубу «Кристал», який у 1990-х роках виступав у Першій лізі чемпіонату України. Про смерть футбольного функціонера йдеться в повідомленні Асоціації футболу Чортківщини.

Пізніше Петро Олійник брав участь у відродженні футбольного клубу «Кристал». Тоді він обіймав посаду адміністратора. Сам Петро Олійник не грав, але обслуговував матчі на посаді арбітра.

Нагадавши, Знай повідомляв про смерть ще одного футбольного рефері і футболіста. 4 листопада, у Чернівцях на 76 - му році життя помер відомий український футболіст, футбольний рефері та функціонер Петро Кобичик. Свою кар'єру футболіста Петро Кобичик розпочав у Житомирській області в команді"Авангард".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Після цього він перейшов до команди"Буковина". Він зіграв понад 200 матчів за цю команду. Петро Кобичик після завершення кар'єри гравця почав судити. У 80-ті роки в різних лігах чемпіонатів СРСР провів 105 матчів як головний суддя і 66 як лайнсмен.

Також Знай писав, що 4 жовтня цього року помер колишній тренер Шепетівського клубу " Темп". Василь Секеч приєднався до команди в 1991 року. Він допомагав тренувати футболістів своєму братові. під таким керівництвом команда завоювала Кубок СРСР у листопаді 1991 року.

Нещодавно Знай передавав, що легендарний футболіст і голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський розповів про втрату. У нього помер батько.