Інколи виникає потреба висушити випрані речі у дуже короткий термін, але не завжди є змога зробити це. Проте, рішення до цієї проблеми існує!

Найчастіше буває проблематично швидко висушити білизну та інші речі відразу після прання у машинці, однак вихід є! Потрібно скористатися цим простим лайфхаком, якщо не хочете, щоб випраний одяг висів взимку посеред кімнати понад добу.

Для того, щоб розв'язати цю проблему вам знадобиться лише сухий махровий рушник. Спробуйте і переконаєтеся у дієвості цього методу.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Ефективний спосіб, як швидко висушити білизну після прання

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

То ж, щоб у короткі терміни висушити випраний одяг потрібно після того, як пральна машина закінчить прання, покласти у неї 1-2 сухих махрових рушники. Це залежить від того, на скільки завантажена машинка.

Після цього потрібно включити режим віджимання. Як бачите, зовсім нічого складного! Після цієї простої процедури ваші випрані речі будуть злегка вологими й у результаті висохнуть лише за декілька хвилин. То ж можна сміливо користуватися цим способом, коли у вас виникне така потреба - у його надійності можна не сумніватися!

Прання одягу, скріншот з відео
Прання одягу, скріншот з відео

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову