Відключення світла та води позбавляють українців елементарних людських благ – спокійно сходити в душ, подивитися фільм чи помити волосся. З останнім найчастіше у дівчат виникають складності, але якщо все-таки це вдалося зробити, але електроенергії немає, відповідно, феном шевелюру не висушити.

У таких випадках можна вдатися до простих методів, які дозволять волоссю набагато швидше висушитись, навіть без застосування фена.

Догляд за волоссям. Фото: кадр з відео
Догляд за волоссям. Фото: кадр з відео

Для початку потрібно прибрати зайву вологу

Візьміть пухнастий рушник і обробіть кожне пасмо. Слід загортати та віджимати, проте будьте обережні, оскільки вологе волосся можна легко травмувати. Якщо ви володарка довгого та об'ємного волосся, візьміть два рушники.

Приступаємо до сушіння волосся

Знадобиться рушник з мікрофібри, вона навіть додасть волоссю об'єму. Такий матеріал ще ефективніше прибере вологу. Потрібно відокремити пасма шириною не більше 5 см і пройтися рушником від коріння до кінчиків. Рухи повторити двічі, періодично розчісуючи гребінцем із широкими зубцями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Догляд за волоссям, фото з вільних джерел
Догляд за волоссям, фото з вільних джерел

Рушники та батарея на допомогу

Можна нагріти рушники на батареї, а потім обернути ними волосся. За рахунок тепла вони швидше просохнуть.

Паперові рушники

Тільки не беріть тонкі, інакше розмоклі шматочки прилипнуть до волосся, і використовуйте після того, як просушили пасма мікрофіброю.

Нагадаємо, без хімії та додаткових витрат: як позбутися цвілі в квартирі підручними засобами

Раніше ми писали про те, як легко і ефективно позбутися вапняного нальоту: томатна паста на допомогу