Капронові колготки, безумовно, дуже гарна та корисна річ у гардеробі, але їм властиво рватися. Найчастіше це відбувається в найневідповідніші моменти, коли стрілочки, затяжки та дірки на ногах бачити ніхто не повинен.

Але якщо це все ж таки сталося, панікувати не варто. Врятувати ситуацію та себе від дискомфорту можна. Існує декілька методів, які швидко реанімують капронові колготи.

Рвані капронові колготи, фото depositphotos
Рвані капронові колготи, фото depositphotos

Нитки

Найкраще буде обережно зашити виріб нитками. Однак варто обирати тільки синтетичні чи бавовняні, а голку – максимально тонку. Потрібно стібками зашивати рване місце і досить щільно.

Лак для волосся

Це також дієвий засіб. Слід розпорошити лак на відстані 30 см від колготок прямо на дірку або затяжку. Це дозволить їм зупинити, а хімічні речовини у складі закріплять тканину. Можна також попередньо обробити колготи лаком, щоб запобігти неприємності відразу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лак для волосся, фото feichka
Лак для волосся, фото feichka

Канцелярський клей

Колготки можуть підвести нам прямо під час важливої ​​зустрічі, але якщо все ж таки у когось завалявся клей ПВА або олівцем, сміливо його використовуйте. Варто намазати рване місце і все навколо, знімати виріб не обов'язково.

Лак для нігтів

Підійде лише прозорий лак. Потрібно рясно замазати їм затяжку. Завдяки цьому капрон більше не рватиметься.

Мило

Звичайне мило теж знадобиться. Намильте палець і рясно змастіть милом зіпсоване місце колготок, захоплюючи краї навколо них. Гель для душу, шампунь чи подібні засоби теж підійдуть.

Мило, скріншот: YouTube
Мило, скріншот: YouTube

Нагадаємо, як самостійно перевірити золото на справжність: жодна "брязкальця" не проскочить

Як повідомляв Знай.ua, українцям пояснили декілька методів, щоб залишатися при здоровому глузді.